Last ned Microsoft Authenticator

1. Logg inn på denne linken med Oslofjord-kontoen din og gå til sikkerhetsinformasjon

2. På siden sikkerhetsinformasjon velger du Legg til påloggingsmetode og velger Authenticator-app. Etter du har valgt dette blir du bedt om å installere appen på telefonen din. Gjør det før du går videre.

3. Når du har installert Authenticator-appen trykker du på Pluss-tegnet øverst til høyre. Velg Jobb- eller skolekonto. Velg Skann QR-kode.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

4. Nå er du klar for å skanne QR-koden på PCen. For å hente QR-koden fram trykker du

neste på dialogboksene henvist på bildet under.

5. Når du har scannet QR-koden skal kontoen din dukke opp i Authenticator-appen.
Du kan nå teste funksjonen ved å trykke på neste på boksen som vist på bildet under. Godkjenn varselet som dukker opp på telefonen.

Test your account with the authenticator appSuccess notification, connecting the app and your account

6. Det siste som gjenstår, er å angi dette som standard påloggingsmetode.
 Det kan gjøres som vist på bildene under.