Denne guiden beskriver hvordan du setter opp printer på Oslofjord.

Du finner innstillinger og pinkode til UniFlow på https://occ.eu.uniflowonline.com

Velg "Fortsett med Oslofjord Login":

Pinkode

Du må bruke pin-kode på printeren for å hente frem utskriften din.

Logg inn på Uniflow og gå til "kontrollpanel". Her vil du se din pin-kode:

Du kan også velge å printe ved å sende e-post til mobileprint@occ.eu.uniflowonline.com, du vil da få en kode tilsendt på e-post som brukes på printeren. Dette er metoden som brukes dersom en kunde eller gjest trenger bistand til utskrift.

Bruke adgangskortet til print

For å slippe PIN-kode på printeren kan du også registrere ditt kort / armbånd:

1. Legg kort eller armbåndet på kortleseren som sitter på skriveren.
2. Du vil få varsel om at kortet er ukjent: Tast så din PIN-kode

3. Kortet ditt blir da automatisk knyttet mot din PIN-kode, og neste gang vil du slippe å bruke PIN-koden, og kan i stedet "tappe" kortet ditt på leseren.

Printer

Printeren skal allerede være installert på din PC, men dersom du mangler "Oslofjord Print" på din PC kan du gjøre følgende:

Gå til "Start utskriften", her vil du finne 3 alternativer for utskrift. Du kan enten dra dokumentet inn til boksen (1) eller du kan installere printeren på din PC (2):

Dersom du skal installere denne på din PC vil programmet lastes ned, og du installerer dette ved å åpne filen som lastes ned i nettleseren.

Når printeren er installert vil du finne printeren "Oslofjord-Print" på PCen din:

Du kan da skrive ut ditt første dokument, og dette kan du hente frem på alle store Canon-printere på Oslofjord.