Du kan nå registrere en supportsak direkte i IT-portalen på it.oslofjord.com.

Dette gir deg flere måter å nå oss på, i tillegg til e-post og telefon, og vil også kvalitetssikre informasjonen vi får fra deg, slik at saken kan løses fortere og bedre.

Gå til https://it.oslofjord.com og velg "Saker" i menyen, eller gå direkte til https://it.oslofjord.com/support/tickets

Dersom du er innlogget med samme bruker som har meldt inn en sak, skal du kunne se alle dine åpne saker, selv om de er meldt inn via e-post eller telefon, men du kan også registrere sak direkte ved å klikke på "ny sak" øverst til høyre.

Her er det også lagt inn noen maler. Malene gir deg flere felter du kan fylle ut, tilpasset til den type sak du melder.

Eksempelvis kan dette være viktig når du melder sak vedr feil på TV eller adgang.

Håper dette er til nytte for deg, og at det forenkler din rapportering av supportsaker til IT.

Har du forslag til forbedringer, finner feil eller mangler, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på it@oslofjord.com